/* */

Pomi fructiferi GRATUIT !

Oferta de pret functie de cantitate ( En_Gross ): vezi aici !

 

Pomi fructiferi gratuit !

Daca ai cumparat minim 10 pomi fructiferi de la Pepiniera Dumbrava si vrei sa afle si prietenii tai despre faptul ca iti maresti livada sau pur si simplu iti infiintezi o mica plantatie pe langa casa, filmeaza-te cand plantezi pomii, posteaza inregistrarea pe Youtube si primesti 10% din cantitatea pe care ai achizitionat-o in perioada 01 NOIEMBRIE 2018- 31 MARTIE 2019, conform regulamentului promotiei.

 

 

Regulamentul promoţiei

1. Cine este eligibil ?

  La această campanie pot participa toţi clienţii, persoane fizice sau juridice, care au achiziţionat cel puţin 10 pomi fructiferi din Pepiniera Dumbrava ,pentru care clientul va primi pomi in procent de 10% din valoarea achizitiei, din partea Pepinierei Dumbrava.

Filmuletul eligibil trebuie sa aibe o durata minima de 3 minute. In cadrul filmuletului trebuie sa va recomandati (Nume / Prenume) si sa precizati in mod clar ca pomii au fost achizitionati din Pepiniera Dumbrava din Loc Cobadin jud Constanta (optional va puteti oferi adresa sau numai localitatea unde plantati pomii, meseria pe care o aveti, de ce ati ales Pepiniera Dumnrava etc, etc.).

Recomandam sa explicati tehnica dumneavoastra de plantare (optional).

2. Sa ne trimiteti link-ul postarii si datele de contact in cadrul contului dumneavoastra de client sau pe director@comforex.ro cu mentiunea “Promotie pomi fructiferi gratuit”.

 

3. Atenţie, filmuleţele denigratoare nu sunt considerate eligibile! Apreciem însă criticile constructive şi de bun simţ.

 

4. Pomii vor putea fi ridicati de la Pepiniera Dumbrava sau ii vom putea livra la adresa mentionata de dumneavoastra prin curier (transport contra cost) in maxim 10 zile de la primirea link-ului cu filmuletul eligibil.

5. Valoarea totala a pomilor livrati va fi de 10 % din valoarea pomilor achitati, iar soiurile vor fi disponibile in limita stocului disponibil.

6. Cati pomi se pot primi pentru un filmulet ?

    Pentru un filmulet eligibil se pot primi gratuit maxim 10 pomi (pentru o achizitie de 100 pomi ). Exemplul 1 : In cazul in care s-au acizitionat intre 10 si 100 pomi este eligibil un singur filmulet si se vor primi imtre 1 si 10 pomi (10 % din cantitate respectand si procentul din valoare achitata).

Exemplul 2: In cazul in care s-au achizitionat 500 de pomi, pentru a primi cantitatea de maxim 50 pomi, va trebui sa postezi 5 filmulete diferite , respectand conditiile de la punctul 1.

7. Dreptul de utilizare al videoclipurilor

Prin participarea la aceasta campanie, clientul işi exprimă în mod expres acordul ca pepiniera Dumbrava, în calitate de organizator al campaniei, să utilizeze integral sau partial filmuletele ( clipurile video) publicate de client, în orice scop doreşte, fără a avea nici o obligaţie faţă de client în calitatea sa de autor al acestora.

8. Confidenţialitatea datelor personale

Datele personale furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Pepiniera Dumbrava se angajeaza sa nu vânda, reutilizeze, închirieze sau să dezvăluie în vreun fel aceste date oricaror persoane si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei comerciale cu clientul. 3

PARTICIPA LA PROMOTIE TOATE SOIURILE DE POMI DISPONIBILE !

Promotia "POMI FRUCTIFERI GRATUIT " poate fi contopita cu promotia speciala de preturi.Nu sunt produse în această categorie.