/* */

Arbusti fructiferi

Arbusti fructiferi

Toate fructele de arbusti fructiferi au actiune polivalenta, iar fructoza din ele se metabilizeaza lent in organism si nu ingrasa. Din acest motiv, dar si din altele, ele au atat valente nutritive cat si terapeutice.

Clima si relieful tarii noastre permit cultivarea a numeroase soiuri de arbusti fructiferi. Plantarea acestora in apropierea locuintelor, in livezi sau gradini, aduce pe langa asigurarea necesarului de fructe, un plus de frumusete, diminueaza poluarea aerului si pot constitui un element reconfortant pentru cultivator.

Murul si zmeurul sunt plante lemnoase, cu tulpini care se usuca dupa rodire, adica dupa al doilea an. In primul an se formeaza tulpini simple, care nu fac fructe, iar in anul urmator pe aceste tulpini apar ramificatii si fructe. Dupa recoltarea fructelor, tulpinile se usuca, urmand ca in primavara urmatoare acestea sa fie inlocuite de noi mladite care ies din drajoni. Tulpinile pot atinge 1-3 m, iar perioada de viataeste de 12-15 ani.


Comparare Produse (0)


Drajoni zmeur Cayuga (pret/buc)

Drajoni zmeur Cayuga (pret/buc)

Soiul de zmeur Cayuga viguros, cu tufa formata din numeroase tulpini cu port erect si cu vârful arcuit, cu capacitate mijlocie-mare de drajonar..

În Stoc

1,50Lei

FRUCTE ZMEURA (pret/Kg)

FRUCTE ZMEURA (pret/Kg)

Fructele de zmeura sunt recoltate zilnic din plantatia proprie.Perioada de livrare este intre lunile iunie si octombrie.Cantitatea minima pe care o li..

Livrabil din iunie 2018

15,00Lei

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)