/* */
  • Cires Boambe de Cotnari / 10 buc

Cires Boambe de Cotnari anul II livrabil in cantitate minima de 10 buc in limita stocului.

Pomul este de vigoare mijlocie spre mare,cu coroana larg piramidală, cresteri moderate, luminoasă, bine garnisită cu buchete de mai în interior si ………….citeste mai departe aici

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cires Boambe de Cotnari / 10 buc

  • 8,00Lei


Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 10

Produse asemănătoare

Cires Cociu

Cires Cociu

Descriere soiul Cires CociuFructul: Mărimea este foarte mare (8,0-8,4 g);         Forma: reniformă, turtită dorsoventral..

10,00Lei

Cires Alex

Cires Alex

Descriere soiul de Cires Alex:Pomul: vigoare mijlocie;Fructul: Mărimea: foarte mare în primii ani de rodire (8,3-11,7 g);      &nb..

10,00Lei

Cires Kordia

Cires Kordia

Ciresul Kordia este un soi de origine Ceha, obtinut la Institutul de Cercetari Pomicole de la Holovousy , mult raspandit in ultimii ani in toate tarile cultiv..

10,00Lei

Cires Bucium

Cires Bucium

Descriere soiul Cires BuciumPomul: vigoare mijlocie;Fructul: Mărimea: mare spre foarte mare (8-8,5 g);         Forma est..

10,00Lei

Cires Stella cca 200 cm

Cires Stella cca 200 cm

Cires Stella anul IIPomul de cires Stella este viguros si formează o coroană largă, ramificată, bine garnisită cu ramuri de rod. Este un soi rezistent la g..

10,00Lei

Cires Germersdorf (Uriasa de California / Inima de porumbel) cca 200 cm

Cires Germersdorf (Uriasa de California / Inima de porumbel) cca 200 cm

Cires GERMERSDORFER anul II (Uriasa de California sau California, Plutane, De Banat sau inima de porumbel)Pomul – are o coroana piramidala inalta, caracteristi..

10,00Lei

Cires Daria

Cires Daria

Soiul de cires Daria dezvolta un pom de vigoare medie-mare, rodeste predominant pe buchete de mai si are o comportare mai bună la atacul bolilor ( Blumeriella..

10,00Lei

Cires Valeriu Cikalov

Cires Valeriu Cikalov

Ciresul Valeriu Cikalov (Valerii Cikalov) este un soi foarte timpuriu , inca in jur de 15 mai se pot consuma in stare proaspata, la data de 25 mai deja capata c..

15,00Lei

Cires Germersdorf (Uriasa de California)  -comanda/minim 10 buc

Cires Germersdorf (Uriasa de California) -comanda/minim 10 buc

Cires GERMERSDORFER anul II (Uriasa de California sau California, Plutane sau De Banat) livrabil  in cantitate minima de 10 buc.Pomul – are o coroana pira..

8,00Lei

Cires Stella comanda/min 10 buc

Cires Stella comanda/min 10 buc

Cires Stella anul II livrabil la comanda minima de 10 buc.   Pomul de cires Stella este viguros si formează o coroană largă, ramificată, bine gar..

8,00Lei

Cires Germersdorf (Uriasa de California)  -comanda/minim 20 buc

Cires Germersdorf (Uriasa de California) -comanda/minim 20 buc

Cires GERMERSDORFER anul II (Uriasa de California sau California, Plutane sau De Banat) livrabil  in cantitate minima de 20 buc in limita stocului disponi..

6,00Lei

Cires Stella comanda/min 20 buc

Cires Stella comanda/min 20 buc

Cires Stella anul II livrabil la comanda minima de 20 buc.   Pomul de cires Stella este viguros si formează o coroană largă, ramificată, bine gar..

6,00Lei

Etichete: Cires, Boambe, 10buc