/* */
  • Prun Pescarus

Soiul de pom Prun Pescarus, este originar din Romania .
Pomul de vigoare mijlocie, cu coroana globuloasa, cu fructificare pe ramuri scurte si mijlocii, soi partial autofertil.
Fructul este mediu (40 - 45 g), forma ovoidala,cu epiderma vânătă, acoperită cu pruină cenuşie.Pulpa este galben-verzuie, suculenta, uşor acidulată, neaderentă la sâmbure, gust foarte placut. 
Perioada de maturare: 15-25 august.


Portaltoi folosit: Mirobolan

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Prun Pescarus

  • 10,00Lei


Produse asemănătoare

Prun Carpatin

Prun Carpatin

Pomul de vigoare mijlocie spre mica, cu crestere piramidala, avand ramuri de schelet bine garnisite cu formatiuni fructifere scurte, mijlocii si lungi. Soi a..

12,00Lei

Prun Centenar

Prun Centenar

Fructul Mărime:mare (52 g). Formă:invers – ovoidă. Epidermă:albastră ultra marin, acoperită cu pruină abundentă, cenuşie. Peduncul:de lungime şi grosime mi..

10,00Lei

Prun Anna Spath

Prun Anna Spath

Anna Spath, a fost obtinut in Germania, in 1860.In tara noastra a fost introdus spre sfarsitul secolului al XIX-lea, iar in prezent este soi de baza in pla..

12,00Lei

Prun D'Agen

Prun D'Agen

Este originar din Franta, fiind o selectie locală.Pomul este de vigoare mijlocie, cu coroana globuloasă, cu ramuri de schelet relativ subtiri si destul de scu..

12,00Lei

Prun Diana

Prun Diana

Pom de vigoare mijlocie, cu crestere globuloasa, rodeste pe ramuri mijlocii si lungi. Soi partial autofertil si necesita polenizatori. Fructul de marime mare 60..

10,00Lei

Prun Record

Prun Record

Soi romanesc, obtinut din programul de ameliorare desfăs urat în tara noastră, având ca părinte soiul Renclod Violet.Pomul este de vigoare mare, cu coroa..

10,00Lei

Prun Roman

Prun Roman

Pomul soiului de prun Roman este de vigoare mijlocie, cu coroana piramidala, rara, cu ramuri de schelet groase, garnisite cu ramuri fructifere mijlocii si lungi..

10,00Lei

Prun Andreea

Prun Andreea

Pomul ● pomul este de vigoare mijlocie spre mică, creşte erect, are coroana mijlociu de densă, cu fructificare spur; lăstarii sunt de lungime şi grosime mijl..

10,00Lei

Prun Angeleno (japonez)

Prun Angeleno (japonez)

Soiul de prun Angeleno dezvolta un pom de vigoare medie, coroana medie larga, intrare precoce in productie, cu productivitate constanta.Fructul de prun Ang..

12,00Lei

Etichete: Pomi, fructiferi, altoiti, prun, cais, piersic, nectarin, cires, visin, mar, par, gutui, Cobadin, Valu, Traian, Basarabi, Constanta, Medgidia, Tulcea