/* */

Soiul de zmeura Scepter este foarte viguros si productiv.

Soiul de zmeur Scepter este un soi tarziu, are perioada de coacere incepand cu jumatatea lunii august, pana toamna tarziu dupa sfarsitul lunii octombrie.

Pentru a prelungi perioada de coacere, se recomanda cultivarea in sistem intensiv sub forma de tunel.

Fructul de Scepter este excelent pentru sucuri, siropuri, gemuri, compoturi si in special pentru produse de patiserie.



Zmeur, Cepter, lampone, raspberry

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Drajoni zmeura Scepter (remontant) Franta

  • 2,00Lei


Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 10

Produse asemănătoare

Drajoni zmeur Cayuga (pret/buc)

Drajoni zmeur Cayuga (pret/buc)

Soiul de zmeur Cayuga viguros, cu tufa formata din numeroase tulpini cu port erect si cu vârful arcuit, cu capacitate mijlocie-mare de drajonare. Este to..

1,50Lei

Drajoni zmeura Autumn (remontant) Italia

Drajoni zmeura Autumn (remontant) Italia

Soiul de zmeur Autumn are o crestere viguroasa, cu tulpina verticala erecta. Emite drajoni de calibru mare si prefera soluri bine drenate.Se preteaza cu precade..

3,00Lei

Drajoni zmeur Meeker (neremontant) Italia

Drajoni zmeur Meeker (neremontant) Italia

Soiul de zmeur Meeker creste viguros cu o buna productivitate cu o buna capacitate  de drajonare. Soiul Meeker prefera un sol proaspat, dar trebuie evitata..

2,00Lei

Drajoni zmeura Rossana (remontant) Italia

Drajoni zmeura Rossana (remontant) Italia

Soiul de zmeur Rossana are o productie medie (cca 5-6 t/ha) si creste viguros.Coacerea fructelor are loc de la inceputul lunii august pana tarziu la sosirea fri..

2,00Lei

Etichete: Zmeur, Scepter, patiserie, tarziu