/* */

Prunul Black Amber este un soi de origine “chino-japoneza”. Fructul este de dimensiuni mari, cu productivitate inconstanta în special în zonele reci. Fructele soiului de prun Black Amber sunt de culoare violet inchis lucios spre violet-negru. Pulpa este galbena foarte ferma, buna, dulce și plăcut acidulata. Maturarea fructului la mijlocul lunii iulie.


Portaltoi folosit: mirobolan

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Prun Black Amber / mirobolan

  • 15,00Lei


Produse asemănătoare

Prun D'Agen

Prun D'Agen

Este originar din Franta, fiind o selectie locală.Pomul este de vigoare mijlocie, cu coroana globuloasă, cu ramuri de schelet relativ subtiri si destul de scu..

15,00Lei

Prun Diana

Prun Diana

Pom de vigoare mijlocie, cu crestere globuloasa, rodeste pe ramuri mijlocii si lungi. Soi partial autofertil si necesita polenizatori. Fructul de marime mare 60..

15,00Lei

Prun Angeleno (japonez)/mirobolan

Prun Angeleno (japonez)/mirobolan

Soiul de prun Angeleno dezvolta un pom de vigoare medie, coroana medie larga, intrare precoce in productie, cu productivitate constanta.Fructul de prun Ang..

15,00Lei

Prun_Stanley

Prun_Stanley

Soiul de Prun Stanley, este de origine americană, foarte răspândit in toate zonele de cultură. Pomul este de vigoare medie, cu coroana conic răsturnată, cu ra..

15,00Lei

Prun Tuleu Timpuriu / mirobolan

Prun Tuleu Timpuriu / mirobolan

Pom de viguare mijlocie spre mare, crestere piramidala si formatiuni de rod scurte si mijlocii cu fructificare spur; sensibil la plum Pox Virus. Soiul de p..

15,00Lei

Prun Silvia

Prun Silvia

Pomul este de vigoare mijlocie, cu ramuri de schelet potrivit de groase, bine garnisite cu buchete de mai. Epoca de inflorire este mijlocie, infloreste ab..

15,00Lei

Etichete: Black-Amber, Pomi, fructiferi, altoiti, prun