/* */
  • Par Williams

Williams

Este soiul etalon pentru calitatea deosebită a fructelor si face trecerea intre soiurile de vară si cele de toamnă, maturandu-se la sfarsitul lunii august si inceputul lunii septembrie.

Pomul are vigoare mijlocie, infloreste semitarziu sau tarziu, este foarte precoce si productiv, rodeste pe ramuri lungi, care se garnisesc bine cu ramuri scurte.

Este lipsit de afinitate cu gutuiul si trebuie altoit pe franc sau cu intermediar.

Fructul este de mărime medie, piriform, de culoare galben pai; pulpa este albă,suculentă, cu aromă delicată.

Epoca de coacere si consum incepe la sfarsitul luni august, prelungindu-se pana in septembrie

Fructul rezista foarte bine peste iarna.

Portaltoi folosit: PAR FRANC

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Par Williams

  • 15,00Lei


Produse asemănătoare

Par Conference

Par Conference

Pomul de vigoare mica-medie, intrare rapida pe rod. Fructele sunt de marime mare, iar forma este uneori neregulata. Pielita este de culoare verde cu lenticele e..

15,00Lei

Par Monica

Par Monica

Pomul este semiviguros, cu coroana piramidala si rodeste pe tepuse si burse. Intra pe rod in anul 3 de la plantare. Fructul este supramijlociu si mare, pirifo..

15,00Lei

Par Carpica

Par Carpica

Pomul in livada are vigoare mijlociespre supramijlocie si are afinitate buna cu gutuiul tip A ; reuseste bine si pe gutui intermediar sau ftanc, avand cerinte..

15,00Lei

Par Cure

Par Cure

Soi de iarnă, de origine franceză, foarte răspandit la noi.Pomul este viguros, cu coroana răsfirată, produce mult, dar alternant (soi triploid). Este fo..

15,00Lei

Par Argessis

Par Argessis

Pom de vigoare mijlocie, autosteril, cu fructe mijlocii, tronconice sau piriforme cu gât scurt uşor asimetrice. Pieliţa este de culoare galben-verzuie acoperită..

15,00Lei

Etichete: Pom, fruct, altoit, prun, cais, piersic, nectarin, cires, visin, mar, par, gutui, zmeur, trandafir, Cobadin, Valu, Traian, Basarabi, Constanta, Medgidia, Tulcea, pepiniera, Dumbrava, Williams