/* */
  • Cais Goldrich / portaltoi mirobolan

Cais Goldrich anul II

Soiul de cais Goldrich este de origine americana.

Principalele caracteristici tehnice

Epoca de coacere este timpurie, in prima jumatate a lunii iulie. Inflorirea este timpurie si foarte abundenta. Rodeste predominanat pe ramuri scurte si buchete. Pomul este de vigoare mica spre medie iar distanta de plantare recomandata este de 4/4 m sau 4/3,5 m. Soiul de cais Goldrich are un potential de productie ridicat. 

Soiul este autosteril.

Fructul 

Forma rotunda, de marime mare de peste 50g pana la 90g. Pielita fructului de Goldrich este portocaliu-intens, cu foarte putin rosu-carmine, uneori inexistent. Pulpa este de culoare portocaliu-intens si neaderenta la sambure. Goldrich are samburele mare, rotund si miezul amar. Pielita galbena, putin suculenta de consistenta moale si neaderenta la sambure

Perioada de maturare: prima jumatate a lunii iulie.

Portaltoi folosit: corcodus mirobolan

Perioada de coacere
Soi cu coacere mijlocie Perioada de coacere si recoltare prima jumatate a linii iulie.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cais Goldrich / portaltoi mirobolan

  • 15,00Lei


Produse asemănătoare

Cais Mamaia / portaltoi mirobolan

Cais Mamaia / portaltoi mirobolan

Cais Mamaia anul IISoiul de cais Mamaia este de vigoare mijlocie, cu capacitate slabă de garnisire, are fructul mijlociu, ovoidal, portocaliu, acoperit mai mult..

13,00Lei

Cais Amiral / port mirobolan cca 200 cm

Cais Amiral / port mirobolan cca 200 cm

Cais Amiral anul II. Este un pom fructifer de vigoare mare si autofertil cu formatiuni de rod scurte. Soiul are o buna rezistenta la bolile specifice. Fr..

10,00Lei

Cais Emilia

Cais Emilia

Descriere Cais EmiliaPomul este de vigoare medie si port etalat, cu gradul de ramificare mediu, cu fructificare predominantă pe buchete de mai şi ramuri de un ..

13,00Lei

Cais Augustin / portaltoi mirobolan

Cais Augustin / portaltoi mirobolan

Cais Augustin anul II. Pomul (cais Augustin) este de vigoare mare, port deschis cu rodire predominant pe buchete şi ramuri de 1 an.Foarte productiv: peste..

13,00Lei

Cais Sulmona

Cais Sulmona

Soi de origine românească omologat în 1979Caracteristici tehnice:  epoca de înflorire : târzie; pomi de vigoare mare, distanţa de plantare 5/4 s..

13,00Lei

Cais Cea Mai Buna De Ungaria

Cais Cea Mai Buna De Ungaria

Pomul fructifer Cais soiul cea mai Buna de UngariaSoiul de cais Cea Mai Buna De Ungaria are epoca de înflorire mijlocie spre târzie.Pomii sunt de vigoare mare, ..

13,00Lei

Cais Comandor / portaltoi cais franc

Cais Comandor / portaltoi cais franc

Cais Comandor anul IIFructul soiului de cais ComandorMarimea fructului este mare 60-65g.Forma fructului Comandor este ovoida si usor turtita lateral, cavitatea ..

10,00Lei

Cais Dacia

Cais Dacia

Cais Dacia anul IISoiul de cais Dacia este de origine romaneasca brevetat in anul 1994.Fructul este de marime mare 85-95 g.Forma fructului de cais Dacia este sf..

13,00Lei

Cais Sirena / portaltoi cais franc

Cais Sirena / portaltoi cais franc

Caisul Sirena este un soi de origine romaneasca, omologat in 1979.Principalele caracteristici tehnice: Epoca de inflorire: mijlocie. Pomi de vigoare mica spre ..

10,00Lei

Etichete: cais, Goldrich, mirobolan, corcodus