/* */

Piersic Flacara
Pom de vigoare medie – mare, necesita tăieri in verde si rărirea fructelor. Floare de tip campalunat cu epoca de inflorire tarzie. Fructele sunt mari de forma ovoida de culoare galbena, acoperita cu roşu închis pe 40-50% din suprafaţa. Pulpa este galbena, ferma, fina, suculenta, aromata, neaderenta la sâmbure, cu un gust foarte bun si aromat.
Soi rezistent la manipulare.  Soiul Piesic Flacara, este recomandat pentru consum in stare proaspata , rezista bine pentru pastrare, dar este cautat si pentru industrializare sub forma de compot, gem, nectar.
Maturitatea de recoltare - sfârşitul lunii august – începutul lunii septembrie.

DISPONIBIL DIN TOAMNA 2018


Portaltoi folosit: Migdal 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Piersic Flacara / migdal

  • 13,00Lei


Produse asemănătoare

Piersic Catherine

Piersic Catherine

Fructul la soiul de piersic CATHERINE  Mărimea: mijlocie (80-110 grame) Forma fructului: sferică, cu vârful adâncit, cu cavitatea pedunculară î..

13,00Lei

Piersic Cardinal / migdal

Piersic Cardinal / migdal

Soiul de piersic Cardinal altoit pe migdalOrigine: Obtinut la Fort Valley, Georgia, S.U.A. prin autopolenizarea soiului Halehaven.Pomul: De vigoare medie, cu ra..

13,00Lei

Piersic Cardinal / GF 677/ fructifica din primul an

Piersic Cardinal / GF 677/ fructifica din primul an

Destinat in special pentru infiintarea de livezi in regim superintensiv cu productii foarte mari.Portaltoiul GF 677, este un hibrid intre piersic si migdal, se ..

15,00Lei

Piersic Cardinal / adaptabil

Piersic Cardinal / adaptabil

Soiul de piersic Cardinal altoit pe adaptabilOrigine: Obtinut la Fort Valley, Georgia, S.U.A. prin autopolenizarea soiului Halehaven.Pomul: De vigoare medie, cu..

15,00Lei

Etichete: Piersic, Flacara, migdal