/* */
  • Cais Harcot

Soiul de cais Harcot este de vigoare mare, distanţa de plantare intre pomi este de 5/5 m. Epoca de înflorire timpurie, abundentă.  Rodire combinată pe ramuri scurte şi lungi. Potenţial productiv ridicat, peste 12 t/ha. Epoca de coacere timpurie spre mijlocie (93-110 zile de la înflorire la coacere), 10-20 iulie.

Fructul are forma oblongă de mărime medie spre mare 50-55 g cu pieliţa  galben portocalie cu roşu pe partea însorită si pulpa  galben-portocalie, suculentă, aromată, neaderentă la sâmbure.  Aciditate totală = 1,09 - 1,37.  Sambure de mărime mare cu miezul amar.

Este un soi parţial autofertil. Polenizatori unul din soiurile: N.J.A. 42, N.J.A. 19, Earliril, Traian, Tudor. Se pretează pentru consum în stare proaspătă şi prelucrare industrială în compot, gem, nectar.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cais Harcot

  • 15,00Lei


Produse asemănătoare

Cais Mamaia / portaltoi mirobolan

Cais Mamaia / portaltoi mirobolan

Cais Mamaia anul IISoiul de cais Mamaia este de vigoare mijlocie, cu capacitate slabă de garnisire, are fructul mijlociu, ovoidal, portocaliu, acoperit mai mult..

15,00Lei

Cais Emilia

Cais Emilia

Descriere Cais EmiliaPomul este de vigoare medie si port etalat, cu gradul de ramificare mediu, cu fructificare predominantă pe buchete de mai şi ramuri de un ..

15,00Lei

Cais Augustin / portaltoi mirobolan

Cais Augustin / portaltoi mirobolan

Cais Augustin anul II. Pomul (cais Augustin) este de vigoare mare, port deschis cu rodire predominant pe buchete şi ramuri de 1 an.Foarte productiv: peste..

13,00Lei

Cais Goldrich / portaltoi mirobolan

Cais Goldrich / portaltoi mirobolan

Cais Goldrich anul IISoiul de cais Goldrich este de origine americana.Principalele caracteristici tehniceEpoca de coacere este timpurie, in prima jumatate a lun..

15,00Lei

Cais Harcot

Cais Harcot

Soiul de cais Harcot este de vigoare mare, distanţa de plantare intre pomi este de 5/5 m. Epoca de înflorire timpurie, abundentă.  Rodire combinată p..

15,00Lei

Cais Cea Mai Buna De Ungaria

Cais Cea Mai Buna De Ungaria

Pomul fructifer Cais soiul cea mai Buna de UngariaSoiul de cais Cea Mai Buna De Ungaria are epoca de înflorire mijlocie spre târzie.Pomii sunt de vigoare mare, ..

13,00Lei

Cais Amiral / port cais franc

Cais Amiral / port cais franc

Cais Amiral anul II. Este un pom fructifer de vigoare mare si autofertil cu formatiuni de rod scurte. Soiul are o buna rezistenta la bolile specifice. Fr..

15,00Lei

Etichete: cais, harcot