/* */
  • Piersic Glohaven


Piersic Glohaven
 
Arborele este moderat viguros, cu coroana deschisa, rotunda, cu fertilitate buna. Soiul este moderat rezistent la ingheturile de primavara si racelile de iarna. Maturitatea de recoltare are loc la mijlocul lunii august. Fructele sunt mari, au o greutate de aproximativ 170-190 grame, globulare, simetrice. Coaja este de culoare galbena, usor spre rosu. Miezul este galben auriu, usor rosu in jurul samburelui, suculent dulce, - gust bun. Samburele este indepartat din carne. Arborele este moderat viguros, cu coroana deschisa, rotunda, cu fertilitate buna. Soiul este moderat rezistent la ingheturile de primavara si racelile de iarna. Maturitatea de recoltare are loc la mijlocul lunii august. Fructele sunt mari, au o greutate de aproximativ 170-190 grame, globulare, simetrice. Coaja este de culoare galbena, usor spre rosu. Miezul este galben auriu, usor rosu in jurul samburelui, suculent dulce, - gust bun. 

Portaltoi folosit: piersic franc

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Piersic Glohaven

  • 15,00Lei


Produse asemănătoare

Piersic Cardinal / migdal

Piersic Cardinal / migdal

Soiul de piersic Cardinal altoit pe migdalOrigine: Obtinut la Fort Valley, Georgia, S.U.A. prin autopolenizarea soiului Halehaven.Pomul: De vigoare medie, cu ra..

15,00Lei

Piersic Cardinal / GF 677/ fructifica din primul an

Piersic Cardinal / GF 677/ fructifica din primul an

Destinat in special pentru infiintarea de livezi in regim superintensiv cu productii foarte mari.Portaltoiul GF 677, este un hibrid intre piersic si migdal, se ..

20,00Lei

Piersic Carson / migdal

Piersic Carson / migdal

Soiul de piersic Carson altoit pe migdalPiersic Carson. Fruct mediu-mare, galben chihlimbar, pulpa aromată și consistentă. Se coace la mijlocul lunii iulie.Pi..

15,00Lei

Piersic Maria Bianca

Piersic Maria Bianca

Piersic Maria Bianca. Soi viguros cu fructe medii ( 162 gr)de culoare crem, cu nuante de rosu. Pulpa densa. Productivitate buna, dar neregulata, foarte aprec..

15,00Lei

Piersic Suncrest

Piersic Suncrest

Soiul de piersic SUNCREST:   Pomul este de vigoare medie cu fertilitate mare, sensibilitate scãzuta la fãinare, rezistenta mare la transport si mani..

15,00Lei

Etichete: Piersic, Glohaven,