/* */

Mar Jonathan anul II - comanda minima 10 buc

Soiul Jonathan - a fost obtinut in S.U.A.  (1880).

  Jonathan este unul din cele mai valoroase soiuri de mar de iarna cultivate in Romania.

Pomul- coroana marului Jonathan devine la inceput larg-piramidala, iar mai ............citeste mai departe AICI.

Fructele sunt rezistente la transport, manipulare si pastrare


Soi de iarna, avand epoca de coacere dupa 25 septembrie.


Pepiniera Dumbrava, produce soiul de mar Jonathan si ceilalti pomi fructiferi sub controlul I.T.C.S.M.S. Constanta si Directia Fitosanitara Constanta

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Mar Jonathan minim 10 buc

  • 8,00Lei


Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 10

Produse asemănătoare

Mar Florina

Mar Florina

Pom fructifer Mar Florina anul IISoiul de mar Florina produs in pepiniera Dumbrava este certificat.Pomul este de vigoare mare, coroana globuroasa,deasa.Fr..

10,00Lei

Mar Goldspur

Mar Goldspur

Mar Goldspur anul IISoiul Goldspur este originar din S.U.A. Pomul are vigoare mica, fructifica pe ramuri de rod scurte, destinat plantatiilor superintensiv..

10,00Lei

Mar Granny Smith

Mar Granny Smith

Pomul fructifer Mar Granny Smith. anul IIPomul este CERTIFICAT, sub atenta supraveghere a I.T.C.S.M.S. Constanta.Pomul este de vigoare mijlocie ce rodeste pe r..

10,00Lei

Mar Generos

Mar Generos

Pomul fructifer Mar Generos anul IISoiul este produs si comercializat de Pepiniera Dumbrava - Cobadin cu "CERTIFICAT de conformitate"Pom de vigoare mijlocie, cu..

10,00Lei

Mar Idared

Mar Idared

Pomul fructifer Mar Idared anul II. Pomul (Mar Idared) produs de Pepiniera Dumbrava, este de vigoare mijlocie cu port ramificat , foarte productiv (30 to...

10,00Lei

Mar Mutsu

Mar Mutsu

Mar Mutsu anul IISoiul de mar Mutsu este de origine japoneza, introdus ca soi comercial in 1949. Pomul Mutsu este de vigoare mare cu coroana rasfirata si inflor..

10,00Lei

Mar Florina minim 10 buc

Mar Florina minim 10 buc

Pom fructifer Mar Florina anul II - comanda minima 10 bucSoiul de mar Florina produs in pepiniera Dumbrava este certificat.Pomul este de vigoare mare, coro..

8,00Lei

Mar Generos minim 10 buc

Mar Generos minim 10 buc

Pomul fructifer Mar Generos anul II- cantitate minima 10 bucSoiul este produs si comercializat de Pepiniera Dumbrava - Cobadin cu "CERTIFICAT de conformitate"Po..

8,00Lei

Mar Granny Smith minim 10 buc

Mar Granny Smith minim 10 buc

Pomul fructifer Mar Granny Smith. anul II - comanda minima 10 bucPomul este CERTIFICAT, sub atenta supraveghere a I.T.C.S.M.S. Constanta.Pomul este de vigoare m..

8,00Lei

Mar Idared comanda minima 10 buc

Mar Idared comanda minima 10 buc

Pomul fructifer Mar Idared anul II. - comanda minima 10 buc.Pomul (Mar Idared) produs de Pepiniera Dumbrava, este de vigoare mijlocie cu port ramificat , foarte..

8,00Lei

Mar Mutsu minim 10 buc

Mar Mutsu minim 10 buc

Mar Mutsu anul II - comanda minima 10 buc.Soiul de mar Mutsu este de origine japoneza, introdus ca soi comercial in 1949. Pomul Mutsu este de vigoare mare cu co..

8,00Lei

Etichete: mar, Jonathan, 10_buc