Descriere
Parul Coscia
Soi de par cu origine in Toscana -Italia
Vigoare: înaltă, afinitate bună cu gutuiul
Înflorire: timpurie, bună și regulată. Polenizatori: Williams
Soiul are o productivitate buna, dar ajunge mai lent la productii maxime.
Trebuie evitate tratamentele cu produse pe baza de cupru.
Forma: piroforma. Coaja: verde deschis, galben pai la maturitate. Pulpa: alb crem consistent, fina, cu aroma buna.
Dimensiunea este medie-mică, de aproximativ 100-180 de grame, de culoare verde deschis, are un gust bun, dulce, pulpa fina.
Mult apreciat și cunoscut in Italia.
Maturarea: a treia decadă a lunii iulie.
Portaltoi: par
Catalin –
Pepinieră de încredere cu pomi fructiferi care se prind fără bătaie de cap. Oameni amabili și care te ajută la toate întrebările. Recomand ! 👌👍