Piersic Catherine

16,00 lei

CATHERINE
Este rezistent la ger şi tolerant la băşicarea frunzelor (Taphrina deformans) şi făinare (Sphaerotheca pannosa).
Soi autofertil, care nu necesită polenizator.  Este precoce şi rodeşte economic din anul III.

Producţia este foarte mare şi constantă (35-40 kg/pom), revenind 22-25 t/ha pentru o densitate de 625 pomi/ha, ori 30-33 tone/ha, pentru 833 pomi/ha).Utilizare: este soi special pentru procesare, sub formă de dulceaţă şi compot (din feliuţe, cubuleţe etc.).

Stoc epuizat

SKU: Catherine Categorie: Etichete: ,

Descriere

Fructul la soiul de piersic
CATHERINE
 Mărimea: mijlocie (80-110 grame)
 Forma fructului: sferică, cu vârful adâncit, cu cavitatea pedunculară îngustă şi mijlociu de adâncă.
Pieliţa: este de grosime mijlocie, cu pubescenţă densă şi fină. Culoarea de fond este galben-verzuie, iar cea acoperitoare este portocalie, cu nuanţe roşietice în zonele însorite ale fructului, cu aspect atrăgător. Sâmburele: este mic şi aderent la pulpă.
Pulpa: este galben-portocalie, fermă, cauciucată, fără fibre, fără infiltraţii de roşu sub epidermă şi în jurul sâmburelui, cu gust plăcut şi aromă care se intensifică la procesare. Nu se dezintegrează la fierbere şi are conţinut ridicat de zahăr (11-13% exprimat refractometric).
Maturitatea de recoltare: decada a III-a a lunii iulie şi prima decadă a lunii august.

 

Pomul la soiul de piersic CATHERINE
Este rezistent la ger şi tolerant la băşicarea frunzelor (Taphrina deformans) şi făinare (Sphaerotheca pannosa).
Soi autofertil, care nu necesită polenizator.  Este precoce şi rodeşte economic din anul III. Producţia este foarte mare şi constantă (35-40 kg/pom), revenind 22-25 t/ha pentru o densitate de 625 pomi/ha, ori 30-33 tone/ha, pentru 833 pomi/ha).Utilizare: este soi special pentru procesare, sub formă de dulceaţă şi compot (din feliuţe, cubuleţe etc.).
Rezistă la păstrare şi transport mai bine decât piersicile propriu-zise.

 

Eficiența economică la soiul de piersic CATHERINE,  asigură beneficii ca urmare a productivității constante și ridicate, calității fructelor (atractivitate, mărime, gust, aromă) și a perioadei timpurii de coacere a fructelor.
Domeniul de aplicabilitate la soiul de piersic CATHERINE: toate zonele favorabile speciei piersic.

 


Portaltoi folosit: Migdal

Catherine, Pomi, fructiferi, altoiti , piersic, nectarin,Cobadin, Valu lui Traian, Basarabi, Constanta, Medgidia, Tulcea

Informații suplimentare

Location

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Piersic Catherine”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…