/* */
  • Prun Carpatin

Pomul de vigoare mijlocie spre mica, cu crestere piramidala, avand ramuri de schelet bine garnisite cu formatiuni fructifere scurte, mijlocii si lungi. Soi androsteril si necesita polenizatori. Fructul de marime mijlocie, 40-45 g, de formă sferic alungita, cu pielita de culoare albastru inchis, acoperita cu pruina cenusie. Pulpa este de culoare galben- verzuie, suculenta, fina, neaderenta la sambure.
Epoca de maturare - in prima decadă a lunii august. 
Polenizatori: Agen, Stanley, Silvia, Anna spath.


Portaltoi folosit: Mirobolan

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Prun Carpatin

  • 10,00Lei


Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 2

Produse asemănătoare

Prun D'Agen

Prun D'Agen

Este originar din Franta, fiind o selectie locală.Pomul este de vigoare mijlocie, cu coroana globuloasă, cu ramuri de schelet relativ subtiri si destul de scu..

12,00Lei

Prun Roman

Prun Roman

Pomul soiului de prun Roman este de vigoare mijlocie, cu coroana piramidala, rara, cu ramuri de schelet groase, garnisite cu ramuri fructifere mijlocii si lungi..

10,00Lei

Prun Pescarus

Prun Pescarus

Soiul de pom Prun Pescarus, este originar din Romania .Pomul de vigoare mijlocie, cu coroana globuloasa, cu fructificare pe ramuri scurte si mijlocii, soi parti..

10,00Lei

Prun Andreea

Prun Andreea

Pomul ● pomul este de vigoare mijlocie spre mică, creşte erect, are coroana mijlociu de densă, cu fructificare spur; lăstarii sunt de lungime şi grosime mijl..

10,00Lei

Prun Angeleno (japonez)

Prun Angeleno (japonez)

Soiul de prun Angeleno dezvolta un pom de vigoare medie, coroana medie larga, intrare precoce in productie, cu productivitate constanta.Fructul de prun Ang..

7,00Lei 12,00Lei

Prun_Stanley

Prun_Stanley

Soiul de Prun Stanley, este de origine americană, foarte răspândit in toate zonele de cultură. Pomul este de vigoare medie, cu coroana conic răsturnată, cu ra..

10,00Lei

Etichete: Pomi, fructiferi, altoiti, prun, Cobadin, Valu, Traian, Basarabi, Constanta, Medgidia, Tulcea, fructe