/* */

Pomul fructifer Cais soiul cea mai Buna de Ungaria

Soiul de cais Cea Mai Buna De Ungaria are epoca de înflorire mijlocie spre târzie.Pomii sunt de vigoare mare, distanţa de plantare 5/5 sau 5/4 m cu fructificare pe ramuri de rod mijlocii, mixte sau ramificate alternate cu multe buchete. Are un potenţial productiv mediu, alternativ de la un an la altul, între 12-15 tone/ha. Epoca de coacere medie: 10-15 iulie.

Fructul cu forma rotundă, mărimea medie 40-45 g, aciditate totală = 0,7-0,8 g% acid malic; pieliţa  galben-portocalie cu puţin roşu carmin pe partea însorită, pulpa galben-portocalie, foarte suculentă, aromată, neaderentă la sâmbure cu sâmbure de mărime medie si miezul dulce.

Este soi autofertil, poate fi plantat singur într-o parcelă. Se pretează pentru consum în stare proaspătă şi prelucrare industrială: gem, nectar, compot.

Portaltoi folosit: corcodus

Perioada de coacere
Soi cu coacere mijlocie Perioada de recoltare 10-15 iulie.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cais Cea Mai Buna De Ungaria

  • 13,00Lei


Produse asemănătoare

Cais Auras

Cais Auras

Pomul are vigoare mare, port uşor deschis cu rodire predominant pe buchete de mai. Productiv  peste 12,5 t/ha (medie a trei ani, din care unu..

15,00Lei

Cais Augustin / portaltoi mirobolan

Cais Augustin / portaltoi mirobolan

Cais Augustin anul II. Pomul (cais Augustin) este de vigoare mare, port deschis cu rodire predominant pe buchete şi ramuri de 1 an.Foarte productiv: peste..

13,00Lei

Cais Goldrich / portaltoi mirobolan

Cais Goldrich / portaltoi mirobolan

Cais Goldrich anul IISoiul de cais Goldrich este de origine americana.Principalele caracteristici tehniceEpoca de coacere este timpurie, in prima jumatate a lun..

15,00Lei

Cais Harcot

Cais Harcot

Soiul de cais Harcot este de vigoare mare, distanţa de plantare intre pomi este de 5/5 m. Epoca de înflorire timpurie, abundentă.  Rodire combinată p..

15,00Lei

Cais Dacia

Cais Dacia

Cais Dacia anul IISoiul de cais Dacia este de origine romaneasca brevetat in anul 1994.Fructul este de marime mare 85-95 g.Forma fructului de cais Dacia este sf..

13,00Lei

Cais Amiral / port cais franc

Cais Amiral / port cais franc

Cais Amiral anul II. Este un pom fructifer de vigoare mare si autofertil cu formatiuni de rod scurte. Soiul are o buna rezistenta la bolile specifice. Fr..

15,00Lei

Etichete: Pomi, fructiferi, altoiti, cais, Cobadin, Valu, Traian, Basarabi, Constanta, Medgidia, Tulcea