Administratorul I.I DUMBRAVA CAZAN GIGI îşi rezervă dreptul de a modifica componenta, structura şi interfaţa oricărei componente a site-ului în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website, fără vreo notificare prealabilă, individuală sau generală.

Informatii de livrare

Livrarea produselor se face preponderent direct din Pepiniera Dumbrava (loc Cobadin jud Constanta ), deoarece materialul pomicol se vinde in general cu radacina nuda.

Pentru cazul in care clientul doreste livrarea la domiciliu, acesta trebuie sa lanseze o comanda scrisa . Nu se preiau comenzi telefonice.

In urma comenzii se va stabili pretul total al materialului pomicol, la care se mai adauga costurile de ambalare.

Pentru procesarea comenzii (minim 150 lei), este necerasara o confirmare telefonica din partea dumneavoastra. In lipsa acesteia in timp util, se anuleaza comanda.

Este la latitudinea noastra sa stabilim daca comanda va fi achitata in avans prin virament bancar sau ramburs la curier.

Clientul are optiunea de a ne indica curierul cu care doreste sa se faca transportul. In caz contrar, curierul va fi cel ales de noi.

Costul transportului va fi achitat curierului de catre client la primirea marfii.