Pomi fructiferi

Pepiniera pomicola “DUMBRAVA” produce si comercializeaza pomi fructiferi ( material saditor ) altoiti certificati, sub atenta supraveghere a I.T.C.S.M.S. Constanta ( Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor) si a Oficiului Fitosanitar Constanta.

Pepiniera produce pomi fructiferi de cea mai buna calitate (virus free), sanatoase si insotite de documente ce atesta conformitatea si calitatea ( pasaport fitosanitar, buletin de analiza si certificate de calitate).

Pepiniera DUMBRAVA produce soiuri din categoria biologica CERTIFICAT sub directa supraveghere si indrumare a I.C.D.P. ( Institutul de Cercetare si Dezvoltare Pomicola ) Pitesti – Maracineni.

Producem o gama larga de pomi fructiferi aclimatizati pentru zona noastra climatologica la un pret cat se poate de mic (accesati OFERTA SPECIALA).

Activitatea principala se bazeaza in special pe productia la comanda, pentru investitorii in livezi (plantatii pomicole) care acceseaza sau nu fonduri prin programele de conversie si dezvoltare Europene.

Producem fara comenzi prealabile, pomi fructiferi pentru mici investitii si persoane fizice ce vor sa-si infiinteze o livada de calitate.

Inmultim la comanda pomi fructiferi de diferite soiuri pe portaltoi GF 677 sau Gisela 6.

Deasemenea, avem posibilitatea de a inmulti soiuri deja existente in proprietatea clientului. Astfel, daca aveti minim un exemplar de pom fructifer in livada care va satisface pretentiile, putem multiplica exemplarul dorit.

Pepiniera se afla pe raza comunei Cobadin din judetul Constanta.