Dulceata este produsa in laboratorul propriu din petale de trandafir obtinute in plantatia proprie.
Metoda de preparare a dulcetei este cea traditionala si se produce in cantitati mici pe lot, de maxim 5 kg dulceata. Astfel, calitatile organoleptice sunt mult superioare fata de productia industriala in cantitati mari.
Ca si ingrediente folisim: petale de trandafir in proportie de 70%, zahar, zeama de lamaie si apa.
Nu se foloseste nici un fel de alt adaos.
Greutate | 0,33 kg |
---|---|
Location |
Dulceata din petale de trandafiri 330gr net
Dulceata este produsa in laboratorul propriu din petale de trandafir obtinute in plantatia proprie. Metoda de preparare a dulcetei este cea traditionala si se produce in […]
Suport de specialitate pentru pomicultori
Pomii fructiferi sunt foarte productivi daca sunt ingrijiti corespunzator.
Pentru a obtine productii deosebite cu pomii fructiferi altoiti de la Pepiniera Dumbrava ne straduim sa venim in ajutorul clientilor nostri cu sfaturi si sugestii utile.
Mai jos puteti accesa cele mai frecvente sfaturi si sugestii necesare in cresterea pomilor fructiferi