Up to 20% off patio Shop now
Up to 60% off summer footwear See more
Up to 20% off patio Shop now
Up to 60% off summer footwear See more

🌰 Migdal Tuono altoit pe migdal franc – soi autofertil, rezistent și adaptabil

Tuono este un soi de migdal originar din sudul Italiei, recunoscut pentru autofertilitate, rezistență la ger și producții constante. Este printre cele mai utilizate soiuri în plantațiile comerciale din Europa datorită adaptabilității excelente și miezului de bună calitate.

Altoit pe migdal franc, pomul dezvoltă un sistem radicular viguros, fiind potrivit pentru zone cu climat arid și soluri bine drenate.


🔧 Caracteristici tehnice:

  • Vârstă pom: 2 ani

  • Portaltoi: Migdal franc

  • Origine soi: Italia

  • Perioada de înflorire: târzie ( început aprilie) – ideal pentru evitarea înghețurilor târzii

  • Perioada de coacere: sfârșit septembrie – început octombrie

  • Fruct (nucă): mediu, coajă semitară, ușor de spart

  • Miez: gustos, dulce, apreciat în consumul direct

  • Polenizare:autofertil – nu necesită alt soi pentru rodire

  • Intrare pe rod: din anul 3, cu producție comercială din anul 4–5

  • Productivitate: ridicată, constantă

  • Rezistență: excelentă la secetă, tolerant la ger și boli specifice migdalului


Mai multe caracteristici si beneficii →
Portaltoi

Migdal franc

Varsta puieti

Migdal Tuono / migdal

30,00 lei

🌰 Migdal Tuono
Altoit pe migdal franc – 2 ani

🌸 Înflorire: târzie ( început aprilie)
📅 Coacere: sfârșit septembrie – început octombrie
🥜 Fruct: coajă semitară, miez dulce
🔁 Polenizare: autofertil
Rodire: din anul 3
📦 Utilizare: consum direct, cofetărie, industrializare

🛒 Soi ideal pentru plantații moderne – autofertil, adaptabil și productiv.

Iti recomandam sa parcurgi : Ingrijirea plantatiilor tinere

În stoc

Categorie: SKU: Migdal_Tuono_anul2-migdal

🌰 Migdal Tuono altoit pe migdal franc – soi autofertil, rezistent și adaptabil

Tuono este un soi de migdal originar din sudul Italiei, recunoscut pentru autofertilitate, rezistență la ger și producții constante. Este printre cele mai utilizate soiuri în plantațiile comerciale din Europa datorită adaptabilității excelente și miezului de bună calitate.

Altoit pe migdal franc, pomul dezvoltă un sistem radicular viguros, fiind potrivit pentru zone cu climat arid și soluri bine drenate.


🔧 Caracteristici tehnice:

  • Vârstă pom: 2 ani

  • Portaltoi: Migdal franc

  • Origine soi: Italia

  • Perioada de înflorire: târzie ( început aprilie) – ideal pentru evitarea înghețurilor târzii

  • Perioada de coacere: sfârșit septembrie – început octombrie

  • Fruct (nucă): mediu, coajă semitară, ușor de spart

  • Miez: gustos, dulce, apreciat în consumul direct

  • Polenizare:autofertil – nu necesită alt soi pentru rodire

  • Intrare pe rod: din anul 3, cu producție comercială din anul 4–5

  • Productivitate: ridicată, constantă

  • Rezistență: excelentă la secetă, tolerant la ger și boli specifice migdalului


Mai multe caracteristici si beneficii →
Portaltoi

Migdal franc

Varsta puieti

Intrebari frecvente la achizitia de pomi fructiferi

Pomii sunt altoiti?
Pepiniera Dumbrava vine NUMAI pomi altoiti.
Se emit documente pentru pomii fructiveri comercializati?
Pepiniera Dumbrava este persoana juridica si comercializeaza pomi fructiferi numai cu documente fiscale.
Cand pot comanda pomi fructiferi?
Comenzile e pomi fructiferi pot fi facute pe toata perioada anului insa livrarea acestora se face in perioadele in care pomii pot fi plantati. Nu scoatem pomi din pamant in afara perioadei de plantare.
Daca nu ma descurc va pot intreba despre pomii cumparati?
Toci clientii ne pot suna pentru consultare in perioada de pregatire a solului, perioada de plantare si chiar dupa aceste perioade. Clientii devin colaboratori si PRIETENI!
Migdal Tuono / migdal
Utilizam fisiere cookies pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Prin continuarea accesarii va exprimati acordul referitor cu privire la conditiile de protectie si utilizare a datelor personale. Data Protection Policy.
detalii
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in Magazin