Migdal Filippo
Varsta pomului: 2 ani
Soi de migdal foarte foarte productiv.
Fructele sunt cilindrice, de culoare maronie, cu coaja dura.
Se planteaza două soiuri aproapiate pentru a obține o buna fructificare.
Perioada de recoltare: Inceputul lunii septembrie.
Portaltoi folosit : migdal (comenzi speciale, plantatii intensive).
Perioada de plantare: in intervalul octombrie -martie cand planta este in repaus vegetativ (nu are frunze) si pamantul nu este inghetat. Mai multe detalii AICI !
Saparea gropilor / Pichetarea terenului / Sfaturi utile – program tratamente
Pentru a avea o plantatie sanatoasa si viguroasa, insusiti-va “programul preventiv de combatere a bolilor si daunatorilor la migdal“.
Migdal Filippo / anul 2 / migdal
Soi de migdal foarte foarte productiv.
Fructele sunt cilindrice, de culoare maronie, cu coaja dura.
Se planteaza două soiuri aproapiate pentru a obține o buna fructificare.
Varsta pomului: 2 ani
Portaltoi: migdal franc
Iti recomandam sa parcurgi : Ingrijirea plantatiilor tinere
Dat fiind faptul ca pomii au inceput sa intre in vegetatie, trebuie sa acordati o “ATENTIE DEOSEBITA” asupra operatiunii de plantare. In principal, imediat dupa preluarea coletului introduceti radacinile in apa sau mocirlițile din abundenta pentru hidratare timp de aproximativ 24 ore. Scurtati tulpinile la o inaltime de 80 cm de la punctul de altoire. Dupa aceasta urmeaza urgent operatiunea de plantare. Este recomandata adaugarea de stimulenti de inradacinare la plantare pentru a creste sansele de prindere. Foarte important ca udarea dupa plantare sa aibe loc de 2-3 ori /saptamana cu cca 10 litri de apa/pom pana in luna octombrie.
Succes!
Suport de specialitate pentru pomicultori
Pomii fructiferi sunt foarte productivi daca sunt ingrijiti corespunzator.
Pentru a obtine productii deosebite cu pomii fructiferi altoiti de la Pepiniera Dumbrava ne straduim sa venim in ajutorul clientilor nostri cu sfaturi si sugestii utile.
Mai jos puteti accesa cele mai frecvente sfaturi si sugestii necesare in cresterea pomilor fructiferi